autosport

BRL (2006 – 2007)

HomeAutosportBRL (2006 – 2007)

autosport

Bekijk onderstaande tijdlijn om een inzicht te krijgen in onze technische innovaties, onze partners en onze overwinningen.

2006: Marcos LM600 en BRL

In 2006 heeft Eurotech Racing wederom met succes geracet in de Belcar. Met drie derde en een tweede plaats scoorden Danny Van Dongen en Marc Goossens in hun eigen gebouwde Marcos LM600 uitstekend. In het algemeen klassement eindigden Marc en Danny als derde in de 44 equipes tellende ranglijst. In de Drive Challenge (met liefst 155 bolides!) betekende rang vier een mooie finish.

De 24-uursrace van Zolder verliep nog beter. Door liefst 821 ronden af te leggen, finishte het team van Marc, Danny en routinier Cor Euser op een fraaie tweede positie.

In de Benelux Racing League kende Marc Goossens een zeer succesvol jaar. Met drie zeges, drie tweede plaatsen en een drietal derde posities beklom de coureur uit het Belgische Geel liefst negen keer het ereschavot. Danny van Dongen claimde in zijn debuutjaar in de BRL de Rookie of the Year Award. De snelle Zandvoorter stond gedurende het seizoen twee keer op het podium.

2007: BRL

In 2007 heeft Eurotech Racing in de Benelux Racing League het seizoen afgesloten met zeven podium plaatsen. Jeroen Bleekemolen was tweemaal eerste en tweemaal derde. Marc Goossens beklom het podium tweemaal en Danny van Dongen stond eenmaal op het podium.

Naast bovenstaande strijders had Wim Noorman ook een sportief jaar in de BRL. Diverse wedstrijden werden door hem succesvol volbracht als middenmotor.